petek, 28. januar 2011

Še ena...

,,, je nastala v mojem bolniškem staležu. Zunaj je sama sivina, vmes malo beline, pa ta večni mraz, Se mi zdi, da me letos zebe že odkar sem avgusta prišla z morja. Komaj čakam, da posije sonček, da dam te bunde nazaj v omaro, da zacvetijo prvi zvončki,
Naslednja dva meseca bo kar polno enih praznovanj, zato delam malo na zalogo. Tule je ena rozasta, le slike so bolj tako tako. Rožica na sredi je narejena po tutorialu na  Mandy's blogu.  Le da sem jaz delala iz riževega papirja, ker nisem imela roza robškov.
    


Čestitka je narejena kot žep, notri je še kartonček, da napišeš želje:





In še ena nagradica, ki sem jo dobila od  mimoze   (najlepša hvala).
Nagrada "Veter v hrbet" pravi: napiši o nagradi na svojem blogu in dodaj povezavo do osebe, ki ti jo je podelila. Izberi 3-5 novih blogov, ki imajo manj kot 100 spremljevalcev ter dodaj povezavo. Obvesti jih o nagradi na njihovem blogu.
Nagrado podeljujem::
Teya ustvarja
Cardarian's happy place
Moje ustvarjanje
Moj čarobni svet
Didi ustvarja

Lep dan še naprej.

5 komentarjev:

  1. Zelo sem presenečena da sem dobila nagrado - najlepša hvala sem zelo vesela! Mislila sem da nobeden v Sloveniji ne bere moj blog ampak očitno ni tako! Ime nagrade mi je izredno všeč - veter v hrbet!!
    Hvala še enkrat in lep pozdrav
    Cardarian

    OdgovoriIzbriši
  2. Cardarian, me veseli, da ti je nagrada všeč. Tvoj blog rada prebiram, čeprav v angleščini, razumem vse, napisat pa ne bi znala enega stavka več.
    Na tvojem blogu sem tudi našla povezavo kako narediti rožico iz papirnatih robčkov, sredinska je tako narejena, samo nisem imela roza robčkov,sem naredila iz tistega ročno izdelanega papirja (spet ne vem kako se reče).

    Lep dan še naprej

    OdgovoriIzbriši
  3. O, najlepša hvala za nagrado!
    Sem po dolgem času zopet nazaj na netu - virusi so bili krivi, ampak ne računalniški :-)

    OdgovoriIzbriši