nedelja, 26. april 2015

Cvetlični lonček

Tole seveda ni zraslo na mojem zelniku, je kopija enega od prečudovitih izdelkov Aleksandre. Sem pa kar nekaj časa porabila, da sem naštudirala, kako bom spravila skupaj. Predvsem si nisem predstavljala, kako bom spravila mah na pokrov, pa je šlo komot z Scotch gelom.



Iz prazne škatlice čipsa pa je nastala še ena šatulja:


sreda, 15. april 2015

Izziv meseca aprila pri Ustvarjalnem dotiku

Čipke.... ja, meni so zelo ljube in jih veliko uporabljam pri mojih izdelkih. Imam v načrtu, da jih sama skvačkam, ampak mi glih ne gre s takim cvirnom kvačkat, je pretanko.
Tokrat sem jih uporabila na poročni torti v rdečem. Iz trgovine Ustvarjalni dotik je šablona srca in pa vejice na pokrovu škatlice. Pa verjetno še kaj, ampak se ne zapomnim vsega, kje kupim.


nedelja, 12. april 2015

Za deklico

Včasih rada malce eksperimentiram z obliko čestitke, da ni le kvadratna ali pravokotna. Pa si ideje spravim (enkrat na kup, enkrat v mapo, enkrat v predal... tako da imam veliko dela, preden najdem, ampak potem mi še kaj drugega pride pod roke... to pokažem naslednjič) in privlečem na plano, ko kaj rabim. Tole je precej enostavno, le pri barvanju sem spet zamočila.


ponedeljek, 6. april 2015

Orhideja

Nekje vmes, med košaricami, kuhanjem in pospravljanjem, sem vztrajno barvala orhideje. Po štampiljko in šablono Najlepšega para sem že prvi dan tekla v Rayher. Ko pa je Vladka vse nazorno pokazala, pa sploh nisem imela več izgovora, saj meni barvanje in risanje ne gre. No, tale peti poiskus je toliko spodoben, da vam ga pokažem in se z njim prijavljam na izziv Vladke in Tine ter v galerijo meseca aprila pri Najlepšem paru.


sobota, 4. april 2015

Košarica za pirh

Danes pa ni moj dan. Potica je nekam nizka, pa temna, pa čudne oblike. Jajca se v kurkumi niso pobarvala, sem mogla dat gor eno skrčljivo folijo. V trgovini sem pol stvari pozabila, pa ne grem še enkrat v tisto gužvo. Edina sreča je ta, da ne sije sonce in se ne vidi kako je kuhinja šekasta. Kaj bom skuhala za kosilo, tud ne vem. No, sem pa naredila eno košarico za obkvačkan pirh, to pa je tud nekaj. No ja, če odmislim, da jih rabim še ene šest, pa praznikov bo hmal konc.