sobota, 29. september 2012

Kvačkane perlice

Že dolgo nisem ustvarila nekaj, kar ni čestitka. V Levčku sem videla take kvačkane ogrlice, pa sem takoj rekla, da moram poiskusiti. Prvo, zelo mi je bila všeč in drugo, doma imam zalogo perlic, ki jo je potrebno porabiti. Pa je bilo seveda treba še kaj dokupit: prejco,  pa kapce za zaključek, pa še ene par škatlic perlic, ker te pa res rabim. Pa si spet zalogo povečujem, namesto, da bi jo zmanjševala. No, uspelo mi je porabiti do konca točno eno škatlico.


četrtek, 27. september 2012

Izziv #65 - postavitev

S spodnjima dvema čestitkama se prijavljam na izziv pri Craftalnici, kjer želijo čestitko po njihovi predlogi.



nedelja, 23. september 2012

Polnim zaloge

Tokrat z moškimi čestitkami. Sicer imam vse pomembne rojstne dneve zapisane na koledarju, da imam dovolj časa narediti čestitko. Ampak včasih preprosto ne gre, takrat pa je fino, če samo odpreš škatlo in izbereš primerno.

Najprej denarnica:



Pa bokserice;
Pa še predpasnik:
Pa še en rdeč:

Ustvarjalen prvi jesenski teden vam želim.



petek, 21. september 2012

Tokrat pa v rumeni

Rumena barva mi premalokrat pride v roke, izdelek pa mi je potem vedno všeč. Ko sem pregledovala, kaj imam na zalogi, ni bilo med njim prav nobene v rumeni, zato je nastala tale.

 Lep vikend vam želim.

petek, 14. september 2012

Izziv #64 - Vse najboljše

Tele škatlice so me pa čisto zasvojile. Všeč mi je, ker imaš eno dimenzijo več. S tole je bilo kar precej dela, saj sem zvila kar 21 rožic. Nalepila sem jih na polovičko stiroporne kroglice in vmes dodala voščene perle na žici. Ker je tudi napis vse najboljše, jo prijavljam na izziv pri Craftalnici. 





sobota, 8. september 2012

Tokrat pa poročne v krem barvi

Kadar iz vabila ni razvidna barvna nit poroke, se mi zdi, da še najmanj fališ z kombinacijo belo - krem. Znanka gre v soboto na poroko in ko je videla mojo čestitko s poročno torto, je imela idejo, da bi namesto torte bila hiša, ker si mladoporočenca želita prav to. Pa naj bo.
Najprej s torto:



Pa s hiško:




Pa še ena kar tako:





sobota, 1. september 2012

Embosiranje s scor-tape

Marina je nadarjena ustvarjalka, ki rada deli svoje znanje z ostalimi in objavlja zelo natačne in razumljive tutoriale, da ne omenjam še njene intrnetne trgovine, ki je zelo dobro založena (škoda, da nimam več evrčkov, ki bi jih lahko zapravila). Nazadnje je objavila tutorial za embosiranje s scor-tape in sem morala takoj poiskusiti. Nastala je spodnja čestitka, ki jo tudi prijavljam na njen prošnjo, da bi rada videla izdelke s to tehniko.

Marina, hvala.