ponedeljek, 28. november 2011

Pa še ena bolj starinska

Take starinske, tradicionalnih barv so meni najbolj všeč. Je pa zelo težko, vsaj meni, pokombinirat papir, pa motiv in dodatke. Takole mi je ena uspela, pa sem kar zadovoljna z njo, čeprav mi trak in mašna nista čisto fajn.

torek, 22. november 2011

Izziv 43 na Craft-alnici

No, pa je že čas, da se spet prijavim na en izziv na Craft-alnici. Tokratna tema so novoletne čestitke. Čestitka je precej preprosta, saj mi je tale papir tako lep, da ga je škoda prekriti. Dodala sem samo malo trakca, listke, ki so pocukrani in polovične perle.

torek, 15. november 2011

Še kar novoletne

Tokrat sem se odločila za zlato belo in srebrno kombinacijo. Da porabim še material od prejšnjega leta. Slike niso ravno lepe, moj fotoaparat ne upošteva, da se je zmanjšala količina dnevne svetlobe.

četrtek, 10. november 2011

Božji les

Tale štampiljka mi je bila všeč na prvi pogled. Ko pa sem jo dobila, nikakor nisem našla načina, kako jo uporabiti, da bo kar najbolje izpadla. Za barvanje ni primerna, rjav ali zelen odtis na navadnem papirju je bil brez izraza. Tole mi je pa še najbolj všeč. Embosirano z zeleno na papirju od vrečke in dodana špaga (no, ni ravno špaga, ne vem kako se temu reče). Imam še eno idejo, to vam pa pokažem drugič.

torek, 8. november 2011

Po kratkem premoru

Nekaj časa je minilo od zadnje objave. Pa ne, da nisem nič ustvarjala, samo poslikano ni bilo, pa nisem imela dostopa do računalnika, ker smo menjali poden v kuhinji. Pa poden je bil še hitro zamenjan, samo potem pa... Ker smo prestavljali omare, jih je bilo potrebno sprazniti in potem seveda vse pregledati. Kaj človek vse hrani.... No, sedaj je pa spet prostor za nalaganje.

Spodnje čestitke so izdelane z embosiranjem z prozornim prahom in potapkane z distress inki. Pri podolgovatih sem uporabila kartončke, ki so v Dorinini ledeni čokoladi. Ob embosiranju je prav prijetno zadišalo po čokoladi. Ker sem uporabila embosiranje na vroč zrak, se prijavljam na Marinin izziv.