sobota, 24. september 2011

Pa sem spet tu

Dolgo časa nisem nič objavljala, ker..... Enostavno nisem. Malo me je dajala vročina, pa na morju sem bila, pa po pravici povedano tudi nisem kaj dosti ustvarjala, da bi vam kaj pokazala. Spremljala pa sem vas, tako da sem seznanjena z vsemi vašimi umetnijami. Tokrat pa vam moram pokazati, kaj sem naredila. Album za očetovih 70 let. Prav težko sem izločila slike, ker jih je veliko.Tole je zadnja stran, kamor sem dala bom za na morje in pa pustila prostor za podpise.

5 komentarjev:

 1. Ja, večkrat potrebujemo tudi ustvarjalni predah in prva paše. Zelo lepo si tole naredila in detajli so mi zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovit album, ki ga bo oče prav gotovo zelo vesel.

  OdgovoriIzbriši
 3. O kako je lep! Tudi jaz bom nekaj takega potrebovala v mesecu, ki prihaja, zelo rada bi videla tudi preostalo vsebino, saj mi je že to kar vidim v izjemen navdih. In uporabila si enkratno kombinacijo barv. Res lepo darilo za očeta!!! LP:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Tabja, žal notranjosti nisem poslikala, album sem pa že oddala. Je pa formata A4 ležeče. Za osnovo sem uporabila temno siv karton, nanj pa vzorčast papir z obeh strani. Vzorčast papir sem na robovih scefrala ter dodala slike in pa dodatke; trakove, liste, rožce, perle, napise, nalepke, kar je pač pasalo zraven. Vmes sem dala pavs papir z napisi: mladost, poroka, vnućki... Med platnice pa sem dala lepenko.

  OdgovoriIzbriši
 5. Izredno lepa barvna kombinacija, ljubke rožice in postavitev. Zelo lepo darilo. Lp

  OdgovoriIzbriši