petek, 26. november 2010

Sneg

Pa sneži. Takole doma, na toplem, s pogledom na sneg skozi okno, topel čaj in kup idej v glavi, Kaj bi si želeli še lepšega! Tale vikend bom pa metlo in cunje čist odmislila. No ja, majčkeno bo treba pospravit. Ampak v glavnem bom delala čestitke.
Tole je nastalo med tednom, pa sem šele danes lahko pofotkala, med tednom pridem že po temi domov, fotoaparat pa ni bogve kaj, da bi lepo slikal pri luči.
Postopek pa je čisto enostaven: brezbarven embossing na belem šeleshamerju in potapkano z Distress Inkom. V modri, zeleni in rdeči.


nedelja, 21. november 2010

Snežinke in izziv na Craftalnici

No ja, snežink še ni, nekaj jih napovedujejo v sredo. Tokrat sem se odločila, da sodelujem na izzivu in izdelala nekaj čestitk z zahtevano temo: snežinke.
Papir sem pobarvala sama s pomočjo Distress inkov (odtisneš  na nekaj gladkega, pošpricaš z vodo in na to položiš papir).  Potem sem poštemplala z motivom snežink od Inkadinkado,  embosirala z brezbarvnim prahom in s dobljenim bila zelo zadovoljna.
Takole izgledajo:

četrtek, 18. november 2010

Počasi prihaja

... božični in novoletni čas. Trgovine so že založene z okraski in lučkami, prodajajo že božične zvezde. Meni se zdi vseeno še prekmalu. Do božiča si potem že vsega naveličan. Je pa res, da v pomanjkanju časa zelo prav pride, če imaš že kakšno stvar pripravljeno precej prej. Zato sem z novoletnimi čestitkami že kar v polnem teku. Odkar je Memories tudi v Ljubljani, seveda nujno rabim kakšne pripomočke. Tele štampiljke so mi bile zelo všeč, dodala sem še embosiranje.