sobota, 30. januar 2016

Škatlica 4 in 5

Škatlice mi je uspelo narediti, z objavami pa spet zamujam. Tokrat sem naredila eno torbico, ki ni ravno škatlica, je bolj 3D čestitka. Pa še eno manjšo škatlico za sponko - shadow box.
Trenutno sem doma in nimam veliko možnosti, da grem v BTC, kjer sem v Artu in Levčku dobila ves potreben papir in imam kar težave s tem. Zmanjkalo mi je tršega in eko kartona, tako da malo improviziram. Jaz se tako navadim na kak papir, da z drugačnim enostavno ne znam. Prav tako na barve. Je malo drugačen odtenek, pa mi že ne paše skupaj. Enostavno ne gre drugače: v sredo grem v BTC, si že delam spiske. Po trši papir v Art, po barvastega v Levčka, po trakove v kitajsko, pogledat pa tudi v Tedija, če imajo kaj uporabnega.





sreda, 20. januar 2016

Škatlica št. 3

No, tole mi kar uspeva. Tokrat je nastala škatlica knjiga. Ker ne vem komu bo namenjena, je notranjost samo pripravljena, da se še kaj doda.
Ta teden sem si poleg izdelave škatlic zadala še, da bom pospravila ustvarjalni material. Uspelo mi je samo pospraviti novoletni material v škatlo in odnesti v klet.



nedelja, 17. januar 2016

5 dni - 5 škatlic

No, zdaj mi je pa zalaufalo. Da se lažje spravim k delu, sem si zadala nalogo za naslednji teden: 5 škatlic. Za ziher sem začela že kar danes in nastale so 2 za rojstvo. Ker je to nov začetek, jih prijavljam na 151. izziv v Craftalnici.




petek, 15. januar 2016

Škatla z voščilnicami

Ja, dolgo se že nisem javila. Kar ne pomeni, da ne ustvarjam, le k slikanju in objavi se težko spravim. Pa da se malo prisili k delu, sem si zadala, da bom vsak teden delala eno stvar. Ta teden so bile na vrsti voščilnice za rojstni dan, Kar nekaj jih je nastalo, tako da imam malo zaloge. Pokažem pa vam tole serijo embosiranih, ki sem jih spravila v škatlico, tako da imam na zalogi tudi eno darilo.

Ker sem uporabila šablone in štampiljke Najlepšega para, jih prijavljam v galerijo meseca.