torek, 29. maj 2012

Še vedno lila

Ker se po mizi še vedno valjajo lila listke in dodatki, je ta objava še kar v lila. Najprej eno vabilo, ki bi bilo pa lepše, če bi bil širši trak, ampak ga nisem imela.


Pa še ena čestitka:


In detajl:


nedelja, 20. maj 2012

Izziv 56

S tole čestitko se pa prijavljam na 56. izziv pri Craft-alnici, kjer je tema Manj je več. Se mi  zdi, da vse kar bi še navesila na tole, bi pokvarila. Pa prav uporabna se mi zdi, saj z napisom na ovitku je lahko vabilo, pa poročna čestitka ali pa čisto navadna rojstnodnevna. Ker trenutno še ni nikomur namenjena, je brez napisa in v meni ljubi barvi sivke.



sobota, 19. maj 2012

Še ena poročna

Ker je bilo treba narediti še eno čestitko za isto poroko, sem se odločila, da izberem malo drugačne materiale, da ne bodo dobili dveh podobnih čestitk. Seveda pa nisem mogla preko enakih vrtnic, saj so mi te dni najljubše. Pa malo večji format.


petek, 11. maj 2012

Kartice z imeni

Za praznovanje Abrahama je potrebno seveda pripraviti še kartice z imeni. Ob številki 76 mi je postalo kar slabo. Tako, da so nastale te čisto enostavne, pa je vseeno bilo veliko rezanja in limanja.



nedelja, 6. maj 2012

Poročna v beli

Začenjajo se poroke. Ker ne vem, kakšna barva bo nit te poroke, sem se odločila da beli dodam malo kremaste. Izdelava mi je vzela kar veliko časa, da sem vse premerila. Omejena sem bila s formatom lista (300 gramskega sem imela samo format A4), pa z širino reliefne srajčke. V originalu sem jo videla tukaj.