sobota, 28. april 2012

Album za 70

Začenjajo se sami pomembni dnevi: obletnice, odhodi v pokoj in poroke. Če takole znaš kaj narediti, te seveda vsi takoj zadolžijo. Saj kakšno stvar naredim prav z veseljem, kakšno pa zelo z muko. Tale album sem naredila z veseljem za čudovitega moškega, ki bo jutri praznoval 70 let.  Na mizi pa že začenjam album za poroko, ki mi pa nekako kar ne gre.






sobota, 21. april 2012

Spet oranžna

Ko sem videla tele čudovite rožice pri Marini in ker se je oranžen in zelen papir še vedno povaljeval po mizi, je nastala tale čestitka. Seveda sem morala dodati še kak sloj papirja. Rožice pa sem prvič delala po temle navodilu samo da sem jih preveč na tesno zvila. Pa prvič sem uporabila tale podolgovat format amerikanke.


četrtek, 19. april 2012

54. izziv na Craft-alnici

Precej dolgo že nisem sodelovala na 1. slovenskem blog izzivu. Tokrat so tema črte in eno čestitko z črtami sem ravno izdelala. In zanimivo kako mi vedno v roke pride en in isti papir, ki se postavi skoraj vedno enako. Pa saj pravijo, kaj bi izboljševali nekaj, kar je že dovolj dobro.


torek, 17. april 2012

Vabilo za Abrahama

Kolega praznuje 50 letnico, pa bom izdelala vabila. Po prvem usklajevanju je bila izbrana rdeča barva in samo na beli podlagi rdeča vijuga in napis vabilo. Zadaj pa tekst. Vendar meni izgleda tako prazno in kaj takega komot naprintaš. Pa sem naredila tri vzorce, mogoče ga prepričam vsaj za trakec.




Meni je seveda najbolj všeč modra. Ne pa gledat izdelavo, saj so samo vzorci.

sobota, 14. april 2012

Kličem sonce

V teh deževnih dneh mi je oranžna barva kar sama zašla v roke. Saj vem, da zemlja potrebuje dež, ampak kak sonček bi nam prav prišel. Uživajte vikend.



nedelja, 1. april 2012

Pirhi

Tokrat se pa dolgo nisem nič oglasila. Pa tudi malo sem zabušavala kar se tiče ustvarjanja. Toliko drugih stvari je bilo za narediti. Tokrat bom objavila stare stvari, če kateri manjka ideja za pirhe. Vsi izdelkin so na stiropornih pirhih, z različnimi tehnikami.
Tole je servetna tehnika z sladkorjem:

Tole pa z blagom in trakci:





Tole pa je marmoriranje:




Želim vam lepe velikonočne praznike, veliko pirhov. Jaz grem pa sedaj naprej iskat ideje, moram narediti album za sodelavko, ki odhaja v pokoj. Po eni strani sem ji kar fovš. Toliko stvari bi rada naredila, pa ni časa.
Uživajte še preotanek vikenda, čeprav je kar hladno zunaj.