sobota, 25. februar 2012

Še vedno v rdečem

Ker se mi vse rdeče in belo še vedno valja po mizi, je tudi tokratna čestitka v rdečem. Zraven sem naredila še kuverto kamor paše bon. Še eno rožico in je darilo za 25 letnico poroke. Druga čestitka je v zelenem in je v bistvu vabilo, samo še štampiljko Vabilo dodam.
Uživajte današnji sonček.






nedelja, 19. februar 2012

Življenje je lepo 2011

Tokrat pa sem album naredila zase. Izbrala sem najlepše slike, nekaj sem jih dala razviti v črno-beli tehniki. Odločila sem se le ze temno rdečo - belo kombinacijo. Sto in enkrat sem se prejezila le nad lepilom, saj ne najdem pravega.










nedelja, 5. februar 2012

Rdeče belo valentinovo

Se mi zdi, da na valentinovih čestitkah mora biti rdeča in bela. Tokrat sem uporabila samo rdečo in belo. Pa še vse je bilo pri roki, ker ravno delam album v rdeči barvi. Malo sem se poigrala z šablonami, pa distresi, pa štampiljkami in nastale so spodnje čestitke. Me pa jezi, ker mi je zmanjakalo Giotto lepila (vedno sem ga kupovala v Mercatorju), sedaj pa spet poiskušam vsa mogoča lepila, pa nobeden ni tak.




četrtek, 2. februar 2012

Nova šablona

Te dni sem dobila novo šablono in sicer takšno za zvite rožice. Malo sicer še obrežem, ker se mi zdi, da pride previsoka. Pa preizkušam različne papirje, ker se mi zdi, da je oblika rožice precej odvisna od debeline papirja. Valovite rožice naredim s šablono, ravne pa še vedno z krogom oziroma spiralo. Poiskušala sem tudi tako, pa mi ne porata glih. Ali nimam pravega papirja, al kaj? Bom še poskušala, saj so mi všeč take skravžlane.
Pa spet zamujam dnevno svetlobo, tako, da so fotografije bolj slabe. No ja, kakor da bi bile kdaj boljše.

 Tele rožice so iz takega tankega skoraj prosojnega.

 Tele so iz 80g navadnega papitja.

Tele so pa iz vzorčastega, vendar narejene iz kroga.