četrtek, 20. oktober 2011

Prve snežinke

Pa jih imamo. Pa zraven še mraz. Pa popolno zmedo na cesti. Zjutraj sem se vozila pol ure več, saj menda če gre dež je največja hitrost na avtocesti 60. Počasi bo potrebno pripraviti tudi že kakšno novoletno čestitko, pa kolikor se poznam bom itak glavnino spet delala zadnje dni. No, tole so moje snežinke:



nedelja, 9. oktober 2011

Jesen je tu

Tokrat pa po dolgem času spet sodelujem na izzivu v Craft-alnici. Tema so jesenske barve in jesen. Poleg modre so to moje najljubše barve. Pa še prilika je bila, da preizkusim dvojno embosiranje, ki je že nekaj časa na mojem listju To Do. Po vseh kombiniranjih je tale kombinacija štampiljk še najbolj izpadla. Važno je, da imaš drugo štampiljko čim bolj polno, jaz pa nimam kakega jakega izbora štampiljk. No, takole je izpadlo:

sobota, 1. oktober 2011

V zeleni in modri

Kar naprej nekaj delam, pokazati pa nimam veliko. Ta teden sem naredila še en album, pa ga ni bilo časa niti poslikati, vse zadnji hip. No, vmes so nastali tudi tile dve čestitki, ker se je papir ravno valjal po mizi. Še največ časa vzamejo tele male hortenzije. Delala sem jih ziher celo uro, pa ne zgleda glih.