torek, 21. junij 2011

Ob koncu šolskega leta

Sodelavka je imela idejo, da bi vzgojiteljicam ob koncu šolskega leta poklonili risbice vseh otrok v skupini. Pa ni imela ideje kako vse skupaj povezati. No, ponudila sem ji, da naredim platnice:


torek, 14. junij 2011

Še ena poročna

Roza ni sicer moja priljubljena barva, sploh pa ne primerna za poroko. Vendar sem morala preiskusiti nov distress ink Victorian velvet. Res je lep. Pa še liquid pearl sem imela že nekaj časa na mizi, pa ga še nisem poiskusila. Pa mi je zelo všeč kot dodatek.
Za šivanje sem pa vse pripravila, pa mi manjka še nekaj materiala, moram v kakšno trgovino z blagom.

nedelja, 5. junij 2011

Šivanje

V mojem profilu sem napisala, da tudi rada šivam. Pa že zelo dolgo nisem vzela stroja v roke, razen ko je treba kaj zarobiti. Naj vam najprej pokažem nekaj starih stvari. Mogoče mi bo uspelo, da grem na podstrešje iskat škatle z blagom. Skratka, v načrtu imam, da bom šivala.
Prvo je blazinica za bucke v velikosti 10x10 cm, ostalo pa so okrasne blazine v velikosti 40 x 40 in imajo zadaj gumbe, da se operejo.



sobota, 4. junij 2011

Modro

Nisem si mogla kaj, da ne bi naredila novoletne čestitke. Kupila sem tele embossing mapce od Tim Holza in prva ideja je bila, da me spominjajo na sneg. In sem jo uporabila kot podlago za snežaka.
V našem malem kraju so samo dve papirnici, kjer ponavadi dobim le šeleshamer in lepilo. Prejšnji teden so me pa presenetili, ko sem nekje na policah našla ene šablone s snežinkami. Uporabila sem distress inke pa glimmer mist in nastalo je tole.