torek, 31. maj 2011

Da ne bo vedno čestitka

.. je tokrat nekaj sicer zelo podobnega.  Že dolgo sem imela v načrtu, da preiskusim tole, Se mi zdi zelo uporabno za kakšno darilo. Vina in čokolade je vsak vesel, primerno je tudi za žensko, če daš sladki refošk, se mi zdi. Pa takole se mi zdi bolj osebno, kot da enostavno daš v vrečko.

petek, 27. maj 2011

Ptica

Tele štempiljke ptic čist premalokrat uporabim. Tokrat sem jo maskirala s pisavo. Pisavo sem še embosirala s starim zlatom, vendar se na sliki ne vidi dobro. Poiskusila sem postavitev brez rožic, ampak na koncu sem morala vsaj eno prilepiti. Ker sem uporabila odtise, jo prijavljam na izziv na Craft-alnici,

torek, 24. maj 2011

Še ena rumena

Nisem bila čisto zadovoljna s prejšnjo čestitko za mojo sodelavko, zato sem naredila še eno rumeno, tokrat bolj cvetlično. Poiskusila sem z vrtnicami po tutorialu, ki ga je objavila Kefa. Vaja dela mojstra pravijo, moje so bolj plohaste.

sobota, 21. maj 2011

Rumeno

Ravnokar se je pri nas vlilo kot iz škafa. Sedaj pa spet sije sonce. Tole vam še pokažem, potem grem pa nabirat vršičke. Letos sem malo pozna, bom šla pod Planino ponje. Tale čestitka je nastala za rojstni dan sodelavke, ki tudi sama ustvarja, zato je zelo težko izbrati zanjo, kaj narediti. Nisem se preveč obremenjevala, samo izbrala sem njeno najljubšo barvo: rumeno. V mailing listi, kjer so zbrane ustvarjalke, je izrazila željo, da dobi za rojstni dan čimveč čestitk, takih, ki jih prinese poštar. Naj se ji uresniči.

sreda, 18. maj 2011

Poročna čestitka

Zadnje dni sem bila okupirana z poročnimi izdelki. Najprej vabila, potem še zahvale. Vsega skupaj okrog 65 komadov. Za nekaj časa imam lila in krem barve dovolj. Toliko sem še imela volje, da sem za mladoporočenca naredila čestitko, mojo prvo poročno.

sreda, 4. maj 2011

Ptica

Tole štampiljko sem imela že kar nekaj časa doma, pa ni prišla na vrsto. Pri izbiri barve sploh ni bilo nobenega odločanja: modra pa pika. Ptica in modro nebo. Embosiranje se mi ni najbolj posrečilo, moram še malo potrenirati ali pa rabim vešji akrilni blok. Ja, to bo.

ponedeljek, 2. maj 2011

Pavs

Z pavsom sem že pred leti veliko poskušala, pa sem vedno imela probleme, ker nikakor nisem našla lepila, ki se ne bi videl skozi pavs. Tokrat sem uporabila pavs kot "prevleko" in ga samo zavihala na straneh. Nič lepila.