nedelja, 27. februar 2011

Črno belo

Tole sem imela v načrtu skoraj pol leta. Album kot čestitka. Fotografije sem dala razviti v črno beli tehniki, napise sem pridno zbirala, potem mi je ostalo samo še najti ustrezen papir. Našla sem ga seveda v Memories  - La Creme Stack. Tam sem našla tudi ustrezne nalepke, tiste za praskat. Vse sem zbrala na kup in ratalo je. Album je velikosti A5, čeprav bi naslednjič verjetno izbrala velikost 20x20. Upam, da bo obdarovanec vesel, čeprav je moški, ki mu moje papirčkanje ne gre prav. Zbrala sem samo fotografije, kjer je sam, da ni bilo preveč kompliciranja z napisi, pa da ne bo kake zamere v familiji. Samo zanj. Ker je okrogla, bom za darilo dodala fotoaparat.










Obraz sem pa malo zakamuflirala.

četrtek, 24. februar 2011

Dodatki

Pri izdelovanju čestitk rada večino stvari izdelam sama (zato se tudi krčevito upiram želji po sizzixu), čeprav v trgovini vedno občudujem dodatke, ki se enostavno prilepijo na čestitko. Tokrat se nisem uspela premagati, da ne bi kupila teh rožic in vijugic, ker so prekrasne. Sem pa zato sama izdelala podlago s štempiljkami in distressi.

nedelja, 20. februar 2011

Na hitro

še ena čestitka od včeraj. Celje je zmagalo,  skoz je bilo napeto, tako da nisem veliko delala vmes. Pa so vseeno nastale tile dve. Tokrat v modrem. Te dni veliko premišljujem, ali bi si kupila sizzixa oziroma počakala na kolibrija, pa.... Nekaj izsekov sem dobila od kolegice, uporabim kar imam pri roki. Res se ne morem odločiti, ali ga rabim ali ne.


sobota, 19. februar 2011

Tedenski izkupiček

Ta teden je bil pa na področju ustvarjanja bolj švoh. Naredila sem cele tri čestitke (tole prvo v dveh izvodih, ker je bil šivalni stroj ravno zunaj),  Tako da sedaj jih pa imam nekaj na zalogo. Ta druga je pa nastala v silni želji, da prikličem sonce. Dovolj mi je že mraza, snega, sivih dni. Pa po napovedi kaže, da mi ni uspelo.
Grem še malo limat, vmes bom pa gledala rokomet, če bo kaj z Celjani.

petek, 11. februar 2011

Končno

mi je uspelo nekaj dokončati. Kar nekam frčkam tam po mizi, pa se potem premislim, pa grem iskat druge stvari,,, v glavnem samo bezljam, skoz neki delam, pokazat pa nimam nič. No ja, en albumček je vmes nastal, ampak spet zadnji hip, da ga nisem uspela poslikat. Bil je za sodelavko, ki odhaja v pokoj.
Tole je precej enostavba čestitka, sem mislila še kaj več naredit, pa je papir tako lep, da ga je škoda prekriti,






Pa še notranja stran;