nedelja, 30. januar 2011

Veter v hrbet

Nataša  me je podarila nagrado Veter v hrbet (to je že druga) in sicer je namen te nagrade, da si ogledamo tudi manj obiskane bloge in nove, ki nas razvesekjujejo z lepimi izdelki. Nataša, hvala.
O nagradi : izbrati je potrebno 3-5 blogov, ki imajo manj kot 100 spremljevalcev, dodati povezavo, 
jih obvestiti o nagradi na njihovem blogu in dodati povezavo do osebe, ki ti je blog nagrado podelila.

Nagrado pa podeljujem:
helenitine drobnarije
Tako preprosto igrivo, ustvarjalno
Kreal ustvarja

Ljubezen je v zraku

Ker se na mizi ravno valja vse v rdečih barvah, sem naredila še čestitko za valentinovo in se z njo prijavljam na izziv na craft-alnici. Ni moja ideja, sem videla na netu pri Valita's, pa sem malo priredila materialom, ki ga imam na voljo. Eno imam pa še v mislih, ampak moram najprej poiskat ustrezem servetek.

sobota, 29. januar 2011

Obleka

Izmed vseh čestitk, ki jih imam že narejene, nobena ne ustreza. Zato sem naredila eno obleko, ki bo kot nalašč zanjo. Rada ima obleke, rdečo črno kombinacijo in visoke pete. No ja, obleka ni čist idealna, falt se mi je mal pofakižil.
Idejo in načrt sem našla pri Debbie D. Dodd. 

petek, 28. januar 2011

Zelena je boljša

Spodnja roza čestitka mi sploh ni bila všeč. ko je bila končana, ideja pa se mi je zdela dobra. Zato sem naredila še eno enako, vendar v drugi barvi, zeleni. Meni je precej bolj všeč. Roza barva pač ni za nas, v letih. Naj se malo pohvalim, da sem rožce (razen kale) naredila sama.

Še ena...

,,, je nastala v mojem bolniškem staležu. Zunaj je sama sivina, vmes malo beline, pa ta večni mraz, Se mi zdi, da me letos zebe že odkar sem avgusta prišla z morja. Komaj čakam, da posije sonček, da dam te bunde nazaj v omaro, da zacvetijo prvi zvončki,
Naslednja dva meseca bo kar polno enih praznovanj, zato delam malo na zalogo. Tule je ena rozasta, le slike so bolj tako tako. Rožica na sredi je narejena po tutorialu na  Mandy's blogu.  Le da sem jaz delala iz riževega papirja, ker nisem imela roza robškov.
    


Čestitka je narejena kot žep, notri je še kartonček, da napišeš želje:





In še ena nagradica, ki sem jo dobila od  mimoze   (najlepša hvala).
Nagrada "Veter v hrbet" pravi: napiši o nagradi na svojem blogu in dodaj povezavo do osebe, ki ti jo je podelila. Izberi 3-5 novih blogov, ki imajo manj kot 100 spremljevalcev ter dodaj povezavo. Obvesti jih o nagradi na njihovem blogu.
Nagrado podeljujem::
Teya ustvarja
Cardarian's happy place
Moje ustvarjanje
Moj čarobni svet
Didi ustvarja

Lep dan še naprej.

torek, 25. januar 2011

Pa še ena za prijateljičino hčerko

Ne, nisem se preobrnila, da bom sedaj vsak dan objavljala, Ta teden sem na bolniški, pa imam čas še za kaj drugega. Pa ker sem doma, ujamem še svetlobo, da lahko fotografiram, ker imam bolj trotel ziher fotoaparat. Tale čestitka je namenjena prijateljičini hčerki, ki je praznovala v nedeljo. Sicer sem ji hotela izdelati čestitko - knjigico, pa sem pri sestavljanju harmonik čisto obupala in vse vrgla v koš.
Čisto natiho pa povem, da delam kar že novoletne čestitke, ker mi najbolj ležijo. Te vam pa pokažem, ko bodo aktualne.

ponedeljek, 24. januar 2011

Nekaj za fanta

Tokratni izziv na Craft-alnici je nekaj za moškega/fanta, pa ravno sovpada z rojtnim dnem mojega sina, zato sem naredila tole čestitko (mimogrede, na Craft-alnici ne najdem povezave, kjer bi tole dodala, sem smotana al kaj, pa ja piše da je rok do jutri). Sin se uči igranja kitare, zato sem na čestitki dodala kitaro in pa še notranjo stran sem malo okrancala, da je nastal žepek za denar.