sreda, 22. december 2010

Pa še darila

Čestitk je za letos dovolj. Med vikendom sem jih še napisala in čakajo na kupčku, da jih odnesem na pošto. Sedaj so pa na vrsti darila. Za moški svet sem pripravila teranov liker, ga nalila v flaške in dodala tag. Sem se kar nadelala. Karton sem poštemplala z distress inki in štampiljko božične zvezde, pošpricala z glimmer misto, liste sem izdelala z štanco XL rožica, dodala povoščene perlice in mašnico. Zadaj sem napisala recept. Meni je všeč.


nedelja, 12. december 2010

Končujem

Počasi končujem tele novoletne in božične čestitke. Na začetku prav nobene ideje, potem pa ne veš kaj bi prej naredil. No, na koncu se je izkazalo, da največ delam z embosiranjem in distress inki. Mogoče naredim še kakšno, da porabim še kak material. Bo pa potrebmo še zaviti darila, jih opremiti z karticami, tako, da material še ne bo pospravljen kar lep čas.
Včeraj sem šla v trgovino od Steklarne Hrastnik, čudovite stvari imajo. Kupila sem nekaj stekleničk, da jih napolnim z refoškovim likerjim, nimam pa še ideje, kako bi jih okrancljala. Če mi porata, vam seveda pokažem.
Tole pa je nastalo že prejšnji teden, vendar ssem šele včeraj uspela poslikat.
Prva je embosirana snežinka z belim na svetlomodrem papirju in potapkana z distress inki, drugi dve sta pa poštemplani z božično zvezdo, dodana je še embosirana božična zvezda.